Spaghete cu sos de nuci

de lira in Spaghete, 11 Iul 2010 | 5020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete
  • 100 g nuci
  • 100 g cascaval
  • 200 g smantana
  • cateva fire de patrunjel
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de nuci:

Prima data punem apa la fiert pentru spaghete. Cascavalul se rade, nucile se macina, iar patrunjelul se marunteste.

Intr-un bol punem ingredientele pentru sos, condimentam si amestecam. Daca vi se pare ca sosul e destul de grosut, puteti sa mai adaugati cateva picaturi de lapte.

Sosul se amesteca cu spaghetele fierte si se serveste.

Mie sos mi-a iesit destuul d emult, daca doriti puteti sa faceti de inceput jumatate cantitatea si cred ca e ok.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

11.07.2010, 16:17

.se face actualizarea lunea, la 12 noaptea. ..in fiecare luni; deci azi nu-i astepta degeaba))

Sidy 1

11.07.2010, 17:30

Mamaaaaaaaaa ce interesant Spaghete cu nuci n-am mancat dar dupa cum descri tu trebuie sa fie tare bune

Bunica 1

13.07.2010, 15:02

Spaghete cu nuci si zahar am mancat, dar cu sosul tau nu. Cred ca este un preparat delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata